ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ

ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Gıda üretiminde, gıda güvenliği, ürünü kullanan tüketicinin mutlak talebidir. Bunu sağlamak için Gıda Güvenliği Kontrol Sistemi kurulmak zorundadır. HACCP (Hazard Analysis of Critical Points),Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları işte bu ihtiyaca cevap veren bir yönetim sistemidir.


Neden ISO 22000?
Muhtemel tehlikeleri önleyerek güvenilir gıda üretilmesi ve müşteriye ulaşmasının sağlanması, Ürün kayıplarının azaltılması, Maliyetlerin azaltılması, Etkin bir oto-kontrol sisteminin uygulanmasının sağlanması, Müşteri talebi olduğu, Ticaret kolaylığının sağlanması, Yasal mevzuata uygunluğunun sağlanması için ISO 22000



Detaylı bilgi için bize ulaşın